Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Geen leven is hetzelfde, dus ook geen levensverhaal is hetzelfde. Om je toch een indruk te geven hoe zo’n proces verloopt, vind je onderstaand een schema hoe ik te werk ga. In het gratis kennismakingsgesprek leg ik het je graag verder uit. We bespreken dan ook hoelang elke stap duurt. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van welke optie je kiest; Levensportret, Levensverhaal of Levensboek. En de gewenste uitvoering is ook van belang.

Contact

ZULLEN WE WAT AFSPREKEN?

Wil jezelf je levensverhaal vertellen of een dierbare?  Neem gerust contact met mij op. Je kunt mailen, appen of bellen. Of klik op ‘bel mij terug’ en vul het formulier in. Dan maken we een vrijblijvende afspraak op een locatie naar jouw keuze. Of we bespreken alvast telefonisch de mogelijkheden.

06 41 808 402

Bel mij terug